Osnova sekce

  • Spárování propojuje aplikaci s vaším účtem na portálu Telemedicína. Díky němu aplikace zobrazuje vaše zdravotní údaje a posílá vám upozornění. Spárování můžete kdykoli zrušit, například když přestanete zařízení používat nebo ho předáváte jinému člověku.

    Po zrušení spárování:

    • aplikace přestane zobrazovat vaše zdravotní údaje,
    • nebudou vám chodit upozornění,
    • všechny funkce aplikace znovu zpřístupníte jen tím, že aplikaci opět spárujete.

    Jak spárování zrušit

    1. Otevřete Profil.
    2. Klepněte na Spárovaný portál. Zobrazí se informace, se kterým portálem je aplikace spárovaná.
    3. Klepněte na Zrušit spárování.
    4. Aplikace se zeptá, zda opravdu chcete spárování zrušit. Potvrďte to tlačítkem Zrušit spárování. Pokud si to rozmyslíte, klepněte na Zavřít a spárování zůstane zachované.
    5. Po potvrzení se zobrazí obrazovka Přihlášení. Přihlaste se svým PINem nebo biometrickou.

                  

    Aplikace bez spárování

    Po přihlášení se zobrazí hlavní obrazovka s upozorněním, že aplikaci je pro zpřístupnění všech funkcí potřeba spárovat s portálem Telemedicína. Úvodní průvodce aplikací se znovu nezobrazí.

         

    Opětovné spárování

    Aplikaci znovu spárujete takto:

    1. Na hlavní obrazovce klepněte na Spárovat portál Telemedicína.
    2. Na jiném zařízení (telefonu, tabletu nebo počítači) otevřete svou e-mailovou schránku.
    3. Vyhledejte zprávu z adresy telemedicina@fnol.cz.
    4. Namiřte fotoaparát zařízení s aplikací na QR kód z e-mailu tak, aby byl celý uvnitř rámečku.

       

    Pokud e-mail nemůžete najít, klepněte na Nemám QR kód a postupujte stejně jako v kroku 5 kapitoly Přihlášení a spárování aplikace.