Section outline

    • Jak smazat váš uživatelský profil?

      Svůj uživatelský profil můžete smazat kdykoliv po registraci. Pro smazání svého uživatelského profilu klikněte na rozbalovací menu vedle uživatelského jména aktuálního přihlášeného pacienta v pravém horním rohu stránky. Po otevření rozbalovacího menu zvolte možnost Profil.


      Pro smazání profilu jednoduše klikněte na tlačítko Smazat profil a potvrďte smazání Profilu.

      POZOR!

      Smazáním Vašeho uživatelského profilu nedojde k automatickému zrušení objednávek. Pokud si současně přejete smazat své objednávky, kontaktujte vašeho lékaře prostřednictvím jednotlivých otevřených Požadavků a požádejte je o zrušení jednotlivých termínů.